Otevření Pizza Hut OC Arkády a k tomu pizza ZDARMA!

Síť světově známé pizzerie Pizza Hut postupně otevírá v České republice nové pobočky. Společnost oznámila, že chce do roku 2021 v Česku otevřít až 70 poboček. Aktuálně jich je k 29.5.2019 otevřených celkově 9, všechny ve městě Praha.

 

Pro prvních 100 návštěvníků pizza ZDARMA!

Tou devátou pobočkou je Pizza Hut Express, která dnes pro návštěvníky otevřela své brány v OC Arkády Pankrác. Na otevření si připravila skutečně lákavou promo akci a to pro prvních 100 návštěvníků pizza ZDARMA! Vybrali jsme se tedy podívat přímo na místo, kde tato akce probíhá.

Pizza Hut Otevreni Arkady Pankrac Praha

Do nákupního centra Arkády Pankrác jsme dorazili v 10:40, tedy 20 minut před začátkem akce. Na naše překvapení se před provozovnou Pizza Hut netvořily žádné fronty a vypadalo to, jakoby o této akcií nikdo nevěděl. Po chvilce čekání před Pizza Hutom, kde si už personál připravoval těsto na pizzy, nám slečna, která nenápadně seděla u jednoho ze stolů před pizzerií, podala do ruky pořadové číslo. V té chvíli bylo jasné, proč se před pizzerií ​​netvořily žádné fronty. I když akce měla být spuštěna až od 11:00, tak v 10:45 jsme obdrželi pořadové číslo 73, co znamená, že po nás obdrží pizzu zdarma ještě 27 lidí. Trochu nečekaný krok ze strany vedení pizzerie, jelikož avizovali začátek akce až na 11:00. Lidé přicházeli i v 11:00, v té chvíli bylo rozdáno už 92 lístků a rychle docházely. Kdo tedy přišel krátce po 11:00, měl prostě smůlu, a pizza už na něj nezbyla.

 

Hot Pizza Praha Holesovice 7
Hot Pizza Praha Holesovice 8

Jak chutná pizza Grande Pepperoni?

A nyní k samotné pizzy. V akcí pizza zdarma, rozdávali zaměstnanci pro návštěvníky 100 ks pizzy Grande Pepperoni. Ta v sobě obsahuje rajčatový základ, mozzarellu a salám. Průměr pizzy byl přibližně 24cm, čili se jedná o menší pizzu. Pizza byla čerstvá a teplá, těsto tenké a na okrajích křupavé. To však jen do chvíle, dokud bylo těsto teplé. Postupem času jak těsto chladlo, okraje měkly a byly gumové a směrem k okrajům bylo těsto docela suché. Dokonce jsme na pizzy napočítali jen 13 koleček salámu i když Pizza Hut tvrdí, že každá jejich pizza Grande Pepperoni jejich obsahuje přesně 16. No schválně, kolik jich napočítáte?

 

A na závěr pro Vás máme krátke video z otevíracího dne Pizza Hut.

Využili jste také akce pizza zdarma při otevření Pizza Hut Express? Nezapomeňte se o to podělit s ostatními a přidat hodnocení.

 

Pokud chcete být jako první informován o podobných speciálních promo akcích a slevách na pizzu, zadejte svou emailovou adresu.

 

Fotogalerie