Kam na pizzu v Benátkach nad Jizerou?

Vítejte při našem novém pravidelném blogu, Kam na pizzu? V něm Vám budeme postupně představovat jednotlivá města v České republice, ve kterých se podrobněji podíváme na to, jaké jsou možnosti kam v daném městě zajít na pizzu, které pizzerie nabízejí rozvoz zdarma, kde si můžete objednat nejlevnější pizzu nebo která pizzerie má otevřeno nonstop. Dnes začneme prvním městem, kterým jsou Benátky nad Jizerou.

 

Kolik pizzerií ​​najdeme v Benátkách nad Jizerou?

Benátky nad Jizerou jsou město v okrese Mladá Boleslav ve Středočeském kraji. Žije zde přibližně 7 000 obyvatel a nacházejí se zde celkově 4 pizzerie, což je v přepočtu 1 pizzerie na 1750 obyvatel.

Pizzerie Šupito Presto
Pizzerie Famiglieri
Pizzeria Maximo
Pizzeria Adelante

 

Které pizzerie v Benátkách nad Jizerou nabízejí rozvoz zdarma?

Pokud si rádi vychutnáváte pizzu z pohodlí domova, bude pro Vás jistě nejdůležitější informací to, které pizzerie v Benátkách nad Jizerou nabízejí rozvoz a zda některá z nich Vám přiveze Vaši oblíbenou pizzu domů zdarma. Pizzerie Šupito Presto jako jediná v tomto městě rozvoz nenabízí vůbec. Zbývající tři pizzerie Vám však pizzu velmi rádi přivezou až domů. Pokud ale nechcete za rozvoz platit, Vaší jedinou možností bude Pizzeria Maximo, kde máte rozvoz pizzy zdarma. Nejlevnější pizzy zde začínají od 120 Kč, jde však o velké 40 cm pizzy a tak za 120 Kč máte výbornou večeři pro dva. Nezapomeňte ovšem připočítat cenu za obal, což je 15 Kč 🙂

Pizzeria Maximo Benátky Nad Jizerou 2
Pizzeria Maximo

 

Kde najdete nejlevnější pizzu v Benátkách nad Jizerou?

Aby bylo srovnání co nejspravedlivější, porovnáváme ceny u jednotlivých pizzerií za tu nejzákladnější variantu pizzy a tou je Margherita.

Nejlevnější pizzu Margherita si v Benátkách nad Jizerou můžete objednat v Pizzerii Adelante a to již za 69 Kč, což je skutečně nízká cena. Naopak nejdražší pizzu v této pizzerií ​​najdete za cenu 140 Kč, což je cena za dvě Margherity 🙂 Pouze o 10 Kč dražší, tedy za 79 Kč si můžete vychutnat Margheritu v Pizzerií Šupito Presto, která však nenabízí rozvoz. Jedinou možností je tedy navštívit pizzerii osobně.

Pizzeria Adelante Benatky Nad Jizerou 2
Pizzeria Adelante

 

Kde v Benátkách nad Jizerou objednat pizzu v noci?

Pokud si rádi dopřejete pizzu v nočních hodinách, bude Vás jistě zajímat, která pizzerie v Benátkách nad Jizerou má otevřeno nejdéle. Nejdelší otevírací dobuPizzeria Adelante, která má každý den otevřeno do půlnoci. Ta se na svých webových stránkách chlubí dokonce tím, že je jedinou pizzerií ​​s pecí na dřevo v Benátkách a blízkém okolí.