Amici Pizza & Burgers rozdával v Praze pizzu zdarma!

Amici Pizza & Burgers dnes otevřel v Praze svoji první pobočku, a my jsme byli u toho.

 

Přestřihnutí pásky a šampaňské

Konečně i do Prahy, a to přesně do Pražských Nuslí, se dostala pobočka Amici Pizza & Burgers.

Slavnostní grand opening se uskutečnil 28. 10. 2021, v přátelském kolektivu pracovníků, manažerů, známých (JdemeŽrát) a kolemjdoucích. Těsně před pravým polednem se přestřihla páska, a po přípitku šampaňským se dovnitř mohly vrhnout hladové krky.

amici-pizza-burger-praha-nusle-02
amici-pizza-burger-praha-nusle-03

Pizza ZDARMA! A to hned dvakrát

Kromě slavnostního přípitku a ochutnávky různých druhů pizz, bylo pro prvních třicet příchozích jídlo ZDARMA. Kdo nemohl přijít na otevíračku, bylo připraveno dalších třicet jídel zdarma od 17:00. Na výběr bylo ze tří druhů pizz a to Pablo, Cheesy, Level 10 a dvou druhů nadupaných burgerů s majonézou a čerstvě smaženými hranolky. Plechovky Coca Coly, Mirindy a Zero drinků si každý mohl odnést s sebou k vybraném jídlu.

Pro ty, ce se nevešli do prvních třiceti, a nezbyla tak pro ně pizza ani burger zadarmo, byla po celý den připravena výhodná nabídka. A to speciální slavnostní menu, složené z jejich top burgerů a top pizz jen za 129,- Kč.

amici-pizza-burger-praha-nusle-05
amici-pizza-burger-praha-nusle-08

Zkusili jsme Pabla a Level 10

Ochutnali jsme pizzu Pablo a pizzu Level 10. Pizza Pablo byla plná salámu, cibule a slaniny položená na rajčatovém základu. Byla velice chutná, těsto tenké a i měkká cibulka nás mile překvapila. Co nás naopak zklamalo, byly okraje plněné mozzarellou, které tam bylo pramálo. Působili prazdně a suše. Pizza Level 10 je složená z rajčatového podkladu s hovězím masem, cheddarem, karamelizovanou cibulkou a jemně pálivou level 10 majonézovou omáčkou. Kvůli karamelizované cibulce má pizza nasládlou chuť a nemusí tak být pro každého. Nám se taky líbila více pizza Pablo a doporučujeme ji tak každému, kdo se nekamarádí s pizzou Hawai a nemá rád sladkou chuť pizzy.

amici-pizza-burger-praha-nusle-06
amici-pizza-burger-praha-nusle-07

 

Bylo to opravdu přátelské a milé představení nové pobočky. Spousta Pražáků se těšila, až se jejich pobočka Amici dostane i do tohoto města. Nejde totiž jenom o chuťový, propracovaný zážitek, ale i o milou obsluhu, možnost vidět až do otevřené kuchyně a samozřejmě nesmíme zapomenout i stylové balení krabic na pizzy a boxů na burgery.

 

Navštívili jste také pobočku Amici Pizza & Burgers v Praze? Nezapomeňte se o to podělit s ostatními a přidat hodnocení.

 

Pokud chcete být jako první informován o podobných speciálních promo akcích a slevách na pizzu vyberte si lokalitu a zadejte svou emailovou adresu.

 

Fotogalerie