Kam na pizzu v Blansku?

V první části našeho blogu Kam na pizzu, jsme se věnovali nabídce pizzerii ve městě Benátky nad Jizerou. Dnes se podrobně podíváme do města Blansko, kolik pizzerií zde najdeme, které pizzerie mají rozvoz zdarma, kde si můžete zakoupit nejlevnější pizzu a také zda některá z pizzerií v Blansku má otevřeno nonstop.

 

Kolik pizzerií ​​najdeme v Blansku?

Blansko je okresní město v okrese Blansko v Jihomoravském kraji. Žije zde přibližně 20 000 obyvatel a nacházejí se zde celkově 4 pizzerie, což je v přepočtu 1 pizzerie na 5000 obyvatel.

Pizzerie Siesta
Pizzerie Terrazza
Pizza Piccolo
Pizzazz Blansko

 

Které pizzerie v Blansku nabízejí rozvoz zdarma?

Všichni to známe, sobota večer, sedíme u televize, nikam se nám nechce a najednou dostaneme hlad. Co dělat v případě, pokud je lednice prázdná? Objednáme si pizzu 🙂 A abychom Vám usnadnili výběr pizzerie, máme pro Vás připraven přehled o tom, kde v Blansku si můžete objednat pizzu s rozvozem až k vám domů.

Z celkově 4 pizzerií ​​nám hned na začátek vypadne Pizzerie Terrazza, která rozvoz nenabízí vůbec. U dalších tří pizzerií ​​je to pozitivnější, protože všechny nabízejí rozvoz. Pokud si objednáte pizzu v Pizzerií ​​Pizzazz, budete si muset za rozvoz připlatit 25 Kč. Pokud však Vaše objednávka bude v minimální hodnotě 250 Kč, máte rozvoz zdarma 🙂 Vzhledem k tomu, že nejdražší pizzu, kterou si můžete v pizzerií ​​Pizzazz v Blansku objednat je pizza Arabian special za 164 Kč, bude muset Vaše objednávka obsahovat alespoň dvě pizzy, abyste mohli pomýšlet na rozvoz zdarma. Naopak Pizzeria Siesta Vám po Blansku přiveze pizzu zdarma již při objednávce od jednoho kusu. A může to být klidně i Margherita za 119 Kč. Stejně je na tom i Pizzerie Piccolo, kde máte také rozvoz pizzy po Blansku zdarma.

Pizzerie Terrazza Blansko 2
Pizzeria Terrazza

 

Kde najdete nejlevnější pizzu v Blansku?

Aby bylo srovnání co nejspravedlivější, porovnáváme ceny u jednotlivých pizzerií za tu nejzákladnější variantu pizzy a tou je Margherita.

Nejlevnější pizzu Margherita si v Blansku můžete objednat v Pizzerii Piccolo a to již za 110 Kč. Jen o 2 Kč dražší Margheritu, za 112 Kč, si můžete objednat v Pizzerii Terrazza. Pizzeria Siesta a Pizzeria Pizzazz mají v nabídce nejlevnější pizzu od 119 Kč, respektive 120 Kč.

Pizzazz Blansko 4
Pizzeria Pizzazz

 

Kde v Blansku objednat pizzu v noci?

Pokud si rádi dopřejete pizzu v nočních hodinách, bude Vás jistě zajímat, která pizzerie v Blansku má otevřeno nonstop. Bohužel, musíme Vás zklamat. Ani jedna pizzerie totiž nemá v Blansku otevřené nonstop. Dokonce, ani po půlnoci nemáte nikde možnost si dát tento oblíbený italský pokrm. Nejdelší otevírací dobuPizzeria Terrazza a Pizzeria Pizzazz. V pátek a v sobotu mají otevřeno do půlnoci, v ostatní dny zavírají už v 22:00. Třeba ještě počítat s tím, že poslední jídlo je možné většinou objednat nejpozději 30 minut před zavírací dobou.

 

Aktuální promo akce

Zdá se, že v Blansku jsou promo akce na pizzu velmi oblíbené. V době psaní tohoto článku, mají všechny čtyři pizzerie na svých stránkách aktivní promo akci na pizzu. Pizzazz Vám dá jako jediná pizzu zdarma při objednávce alespoň 3 pizz (Nechejte si dovést 3 pizzy dle vlastního výběru a získejte čtvrtou zdarma – nutno nahlásit při objednávce.). V Pizzerii Terrazza dostanete za objednávku alespoň 3 pizz litrový nápoj zdarma (Při telefonické objednávce 3 kusů pizzy obdržíte 1l nápoje ZDARMA. Akce platí při vyzvednutí 3ks pizz do krabice v restauraci.) a od Pizzerie Siesta to bude dvoj litrový nápoj zdarma (Objednejte si 3 pizzy a dostanete 2L nápoje dle vlastního výběru ZDARMA.). Pizzeria Piccolo dává nápoj zdarma jen ke třem vybraným druhům pizzy (Pizza Toscana, Pizza Angela, Pizza Quarteto – 139 Kč / kus + nápoj ZDARMA).

Pizzerie Siesta Blansko 2
Pizzeria Siesta

Něco navíc?

Velmi oblíbeným přídavkem na pizzu jsou plněné okraje. Pizzerie, které tuto možnost mají ve své nabídce, je jako šafránu. Avšak v Blansku najdeme hned dvě pizzerie ze čtyř, kde si můžete dát za příplatek naplnit okraje sýrem. Jedná se o pizzerie Siesta a Pizzazz. Pokud jste alergičtí na lepek, tak Vám zase doporučujeme pizzerii Piccolo, kde si za příplatek můžete objednat pizzu v bezlepkovém provedení.

 

Shrnutí

V Blansku máte na výběr celkem ze 4 pizzerií. Tři z nich nabízejí rozvoz a v pizzerii Siesta a Piccolo za rozvoz nic neplatíte. Nejlevnější pizzu objednáte v Pizzerii Piccolo a nejdelší otevírací dobu mají pizzerie Terrazza a Pizzazz. Nejzajímavější akci na pizzu má Pizzeria Pizzazz, kde při objednání 3 pizz dostanete čtvrtou pizzu zdarma. Pokud chcete naplnit okraje sýrem, objednávejte v pizzerii Siesta a Pizzazz a pokud máte alergii na lepek, bezlepkovou pizzu najdete v Pizzerií Piccolo.

 

Pokud chcete mít jistotu, že Vám podobné promo akce a slevy již neuniknou, zadejte svou emailovou adresu, vyberte si lokalitu a my Vás budeme pravidelně informovat o všech akcích v okolí.