AKCE: Pizza za 5 Kč – HOT Pizza Praha

Pražáci pozor, zbystřete svou pozornost. V Praze, na Argentinské 15, otevírá své brány nová pizzerie Hot pizza a pro nové zákazníky má připravenou skutečně neodolatelnou nabídku. Ochutnávka pizzy jen za 5 Kč! Ta je možná v termínu od 14.3. od 11:00 do 15.3. do 18:00.

Pizza Hot – pálivá i na sladko

Hot Pizza je malé pizza bistro hned vedle dobře známého Cross clubu. V nabídce najdete celkem 6 pizz od základní Margherity, přes Hawai, Tonno, Quattrro formaggi, Capricciosa až po místní specialitu pizzu HOT, která je na smetanovém základě se šampiony, pikantním salámem, feferonky a chilli. Na výběr jsou dva rozměry, menší s průměrem 26 cm a větší s průměrem 40 cm. A pro toho kdo má chuť na sladké, je v nabídce pizza Special s nuttelou a ořechy. A pokud zrovna nemáte velký hlad, je možné zakoupit i samotný trojuhlník s některé z výše uvedených pizz.

Rozvoz po Praze 7 a 8 zdarma

Pizzeria Hot má otevřeno každý den od 11:00 do 22:00 a v pátek a sobotu dokonce až do 2:00, takže uspokojí všechny, který v Praze hledají i pizzu otevřenou po půlnoci. Po Praze 7 a Praze 8 je rozvoz zdarma, zaplatíte si jen 10 Kč za krabici.

 

Pokud chcete být jako první informován o podobných speciálních promo akcích a slevách na pizzu v lokalite Praha 7, zadejte svou emailovou adresu.