Kam v Chebu na pizzu?

Ať už bydlíte v tomto okresním městečku na západě České republiky, nebo jím jen projíždíte a dostanete chuť na pizzu, pomůžeme vám s výběrem.

 

Kto má otevřeno?

Pokud jste v Chebu a dostali jste chuť na pizzu, máte na výběr z celkem 6 pizzerií. Čtyři z nich mají otevřeno denně. Pizzerie u Blonďáka mě ve středu celý den zavřeno a v Bistro Banditos si neobjednáte v sobotu a v neděli. Za to ale Bistro Banditos přes týden otevírá už od 7:30. Pokud tedy dostanete v Chebu ráno chuť na pizzu, Bistro Banditos je tou správnou volbou. Kdo si chce naopak vychutnat pizzu večer, nejdéle otevřené má Pizzerie u Blonďáka a Pizzeria & Restaurant Daangelo, a to až do 23:00. V Chebu se bohužel nenachází žádná pizzerie, která by měla otevřeno nonstop.

 

Kde v Chebu mají nejlevnější pizzu?

Nejlevnější pizzu si můžete objednat v Pizzerii u Blonďáka a to 30cm Margheritu již za 85 Kč. Pizzu pod 100 Kč Vám také připraví i Pizzerie Alera, Pizza Giorgio a Bistro Banditos. Pokud bychom do toho započítali i Pizzu Brot, která se skládá z pizza těsta, vejce, česneku a olivového oleje, můžete se najíst již za 60 Kč v Pizzerii & Restaurant Daangelo.

 

Rozvoz pizze v Chebu

Pizza Nard Cheb 3

Je pátek večer, dostali jste šílenou chuť na pizzu, ale nikam se Vám nechce? Žádný problém! Zvedněte telefon a využijte rozvoz pizzy po Chebu. Můžete si vybrat ze tři pizzerií, které tuto službu mají v nabídce. Pizza Giorgio Vám za menší poplatek doveze pizzu až domů. Rozvoz zdarma po Chebu můžete využít u Pizza Nard Pizzerie Alera.